Loopbaanbegeleiding met Jobdesign

Wil je meer uit je carrière halen, meer uit je baan halen? Kies dan voor een van de loopbaancoaches van Jobdesign. Deze coaches zorgen begeleiding in je loopbaan, ook wel loopbaanbegeleiding genoemd en dit is de specialiteit van Jobdesign. Wat is dit precies en wat kun je er allemaal mee? Dat komt in dit artikel allemaal aan bod zodat jij geheel zelf de keuze kunt maken of je hier voor kiest of niet.

Hoe kan het je helpen?


Tijdens het traject wordt geheel persoonlijk voor jou een plan opgesteld. Dit plan komt voort uit meerdere gesprekken tussen jou en je eigen loopbaancoach. Je coach bepaald aan de hand van dit gesprek of je er bijvoorbeeld voor moet kiezen om een hele switch te maken in je carrière, je gaat dus voor een nieuwe job. Misschien komt er wel uit voort dat je je moet gaan specialiseren in een bepaald vak en je focus daar op moet houden.

Balans vinden


De loopbaancoaches van Jobdesign zorgen ook voor een perfecte balans in je leven. Zo heb je een betere balans tussen je privé tijd en werk, waardoor je meer tijd hebt voor vrienden en familie. Ook wordt er gezorgd voor uitdagingen waardoor je je persoonlijk blijft ontwikkelen. Zeer belangrijk voor je gemoedstoestand. Heb je hier behoefte aan? Meld je dan nu aan voor een gratis telefonische intake via de website.