Lint

Lint kun je nooit genoeg hebben. Het is leuk om een bloemstuk mee te versieren, om je carnavalsoutfit te verfraaien of om bij scrapbooken te gebruiken. Je laat het passen bij de bui waar je zelf in bent, of bij de sfeer van het item dat je versiert. En zo maak je van elk item iets unieks, soms alleen voor jezelf, maar vaak voor een ander. Een mooi stukje lint maakt het meteen af. Een mooi ingepakt cadeau is met een glinsterend lint of rustiek stukje jute een plaatje om te zien. Leuk om te geven, maar zeker ook om te ontvangen.

Online lint kopen

Het is fijn als je lint kunt voelen en zien, voordat je overgaat tot de aankoop. Maar soms wil je je bestelling gewoon graag snel in huis hebben en niet eerst naar een fourniturenwinkel, die niet eens bij je in de buurt ligt. Online winkelen biedt dan uitkomst. Je pakt dat wat je wilt verfraaien erbij en kijkt naar de verschillende soorten en motieven lint die er te krijgen zijn. Hoeveel heb je nodig? Een beetje extra voor de reserve… even rekenen en je kunt je bestelling direct plaatsen. En weet je niet zeker of de kleur en het materiaal precies is wat je zoekt? Dan bestel je een paar proefstukjes. Je betaalt dan, afhankelijk van het aantal proefstukjes lint dat je wenst, alleen maar de verzendkosten.

Inspiratie opdoen

Als je lint koopt, heb je waarschijnlijk een lijstje met creatieve ideeën die je nog lang niet allemaal uitgeprobeerd hebt. Toch is het dan prettig, dat je ook inspiratie op de website van Lintjeswinkel kunt opdoen. Waar je het lint op gebruikt of hoe je het toepast, er zijn nog allerhande mogelijkheden waar je nog niet van op de hoogte was. En dus klik je nog even verder en kun je je kinderen of trouwe klanten belonen met een persoonlijke touch. En dat allemaal met lint.