Een betrouwbare en klantvriendelijke tandartsenpraktijk in Eindhoven

Het team van PC2-tandartsen biedt je de persoonlijke aandacht die jij verdient. PC2-tandartsen verlenen hoogwaardige zorg aan je gebit en hebben een groot aantal specialisten binnen het team. Als je een tandarts Eindhoven zoekt, kan je je inschrijven bij deze praktijk. Het team bestaat uit professionals die samen alle kennis op het gebied van tandverzorging in huis hebben. Samen kunnen ze alle voorkomende gebitsproblemen oplossen.

PC2-tandartsen staan voor je klaar voor periodieke controle en bij acute pijnklachten

Als klant van PC2-tandartsen ben je welkom voor periodieke controles van je gebit. Bij deze bezoeken verhelpen de medewerkers kleine ongemakken zoals tandplak en tandsteen en zorgen dat je met een stralende glimlach de praktijk verlaat. Het is mogelijk om een vaste behandelaar te kiezen, zodat je altijd door een bekende tandarts wordt geholpen. Als je je inschrijft bij PC2-tandartsen kan je ook bij de praktijk terecht bij acute pijnklachten. Tijdens en na openingstijden kan je direct bellen en plant de receptioniste zo snel mogelijk een afspraak voor je in.

Uitstekende informatie over behandelingen

Eén van de waarden van de praktijk is het geven van goede informatie aan hun klanten. Als er problemen met je gebit zijn, bespreken ze daarom uitgebreid de mogelijkheden. Ze overleggen met je welke behandeling de beste is, welke resultaten je daarbij mag verwachten en hoe vaak en lang de behandeling zullen duren. Ook kunnen ze je precies vertellen wat de behandeling gaat kosten. Zo kom je nooit voor onverwachte situaties te staan. PC2-tandartsen bieden ook uitgebreide informatie op de website www.allesoverhetgebit.nl. Hier kunt je alles over mondverzorging en het gebit op het gemak nalezen.

Inschrijven is nu mogelijk

Je kan je eenvoudig bij PC2-tandartsen inschrijven via de telefoon of via het inschrijfformulier op de website www.pc2-tandartsen.nl. Meestal kan je binnen 7 werkdagen al ingepland worden voor een eerste afspraak.