Bestelbus huren

U ziet ze wel eens als u op de snelweg rijdt of wanneer u door uw woonplaats rijdt. Overal bestelbussen met grote reclames erop die rondrijden voor een desbetreffend bedrijf. Verschillende bedrijven gaan steeds vaker een bestelbus huren.

Waarom een bestelbus huren in plaats van een bestelbus kopen?

Voor kleine bedrijven die hun producten bij de klant snel en makkelijk willen afleveren is een bestelbus huren handig. Vooral als u een bestelbus niet vaak nodig heeft kunt u deze vaak huren vanaf €38,- per dag. Mocht u uw bedrijf uitbreiden kunt u altijd ook een bestelbus kopen, maar is uw financiële inkomen laag en bent u net begonnen met het opstarten van uw bedrijf dan kunt u overwegen om een bestelbus huren. Aangezien een bestelbus kopen veel geld kost en u ervan uitgaat dat u de eerste maanden niet veel winst gaat draaien dan kunt u dit achterwege laten.

Heeft u een specifiek merk in gedachte? Online zijn er veel bedrijven die verschillende merken aanbieden. Houdt er rekening mee dat er verschillende groottes zijn en die kunnen vaak variëren in uw wensen. Wilt u kleine pakjes vervoeren dan kunt u uiteraard een koeriersdienst inschakelen. Vervoert u grotere pakketjes dan zijn er uiteraard ook grote bestelbussen te huur voor u.

Wat kan ik verwachten van bedrijven die bestelbussen verhuren?

Houdt u er ook rekening mee dat bedrijven die bestelbussen verhuren verzekerd zijn. Mocht er schade toegebracht zijn aan de auto dan is het bedrijf verzekerd. Houdt in gedachten dat u hoogstwaarschijnlijk een borg moet betalen en dat na een auto ongeval het bedrag dat u betaald heeft voor de borg ingehouden kan worden. Uiteraard gaat u ervan uit dat uw chauffeur met uiterste zorg met de bestelbus omgaat. Chauffeurs die u in dienst neemt moeten wel een geldig rijbewijs hebben om op de weg te gaan en sommige bedrijven hanteren een aantal jaren rijervaring bij de chauffeurs die hun in dienst hebben.